maanantai 15. lokakuuta 2012

Toinen kuvauspäivä 13.10.2012 - "Huoneessa oli alligaattori ja vyötiäinen!"


                                          video©TAMK LuovaHulluus


(HUOM! Klikkaa videota suuremmaksi)

Juho Juntusen Suomen vanhimpaan Tattoo You - tatuointistudioon saavuimme kello 19:00 illalla. Paikka muistutti persoonallista autotallia. Kamerat oli huomattavasti helpompi saada paikoilleen kun tilaa oli enemmän. Lisävalaistusta ei juuri tarvittu, joten lediä ei tarvinnut lähteä pystyttämään.

Kuvitusmateriaalia oli liiankin kanssa: lasikaapissa täytetty vyötiäinen sekä baaritiskillä alligaattori suussaan ihmisnuken käsi, kymmeniä vanhoja tatuoinneista kertovia lehtiä ja kirjallisuutta - muun muassa myös maailman rumimmat tautoinnit teos. 

Haastattelu sujui Aapolta yhtä lepposisissa merkeissä kuin Alasenkin kanssa. Juntusella näytti olevan muutama ärhäkkä mielipide muun muassa forssalaisiin sekä Yö-yhtyeeseen, mutta nekin tietysti huumorin varjolla ja hyvin perustein tietysti.

Nella valmistautui haastattelun jälkeen jännittäen ottamaan jo vuosia haaveilemaansa tatuointia, jonka lopulliseksi muodoksi muotoutui oksalla istuva lehtopöllö. Oksasta roikkuu myös narun varassa suuri silmä. Nella kertoi idean tulleen viisaudesta, jonka symbolina pöllö usein toimii kuin toteemieläimenä. Juntunen hoisi tautointia ammattimaisesti ja saimme hienoa materiaalia ammattilaisesta työssään.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti